-> Sita: Něco podobnýho sem slyšel od manželky taky, jen tedy s tím rozdílem, že teda pojede, ale starat se nebude. Tzn. hledání trasy, zajímavostí atd. bude čistě moje záležitost. A párkrát do roka debaty na téma "furt jezdíme na tvoje dovolený, proč nemůžeme". Teď je tomu 4 roky, kdy sem byl na poslední dovolený - COVID a poté ne úplně povedený start do života dcerky. Já letos neměl absolutně čas něco plánovat, natož abych chystal Škodovku na nějakej roadtrip, tak sem prohlásil, že pojedem aspoň do Slovinska, pocourat Triglavský národní park. Její nadšení trvalo asi tři týdny a pak za mnou sama přišla, jak moc dál je jih Švédska nebo Pobaltí, protože nechce trávit týden mezi těma samejma xichtama a vůbec mezi lidma.

Nakonec teda stejně jedem do prdele, protože 24. maj nastoupit tesaři, ale ten "žhavej uhlík", jak zpívá Wabi Daněk zase začal trochu více doutnat.
Imho, já ji naposledy už celkem podrážděně řekl, že ať se buďto domluví s kamarádkama nebo ať počká, až nám bude 50, benzín bude zakázanej a z karimatky mne budou bolet záda.