Já osobně jsem se po, řekněme, studentských letech, přeorientoval výhradně na pivo nižší voltáže, tedy ideálně jedenáctka, neboť desítka, jak víme, je močopudná, a to pro prostatiky není nejlepší kombinace, a to jen na nějakých příležitostných akcích či oslavách a podobně, a v podstatě jen pro to, abych měl výmluvu a nemusel dělat odvoz hostů, ale zároveň s vědomím toho, že musím pak sám řídit, a za každým rohem může čekat bengoš s dýchátkem, jak jsem zjistil včera ve 22:30, kdy jsem byl kontrolován za účelem dýchnutí, páč v Brně ve 22:30 jezdí, jak mi příslušník sdělil, jenom ožralci, žáno, chrocht, chmpf. V hospodě jsem, i díky virusu, nebyl ani nepamatuju, pokud samozřejmě neberu pracovní obědy či večeře spojené s nějakým jednáním, kdy samozřejmě není 2x moudré dát si jakýkoliv alkoholický nápoj, páč to jaxi neladí byznysu, navíc když už mě někdo nasouká do společensky přijatelného oblečení, tak je to nedůstojné zazdít to pocamráním od piva, no takže teď se v těch mých vložených větách do vložené věty ztrácím, takže prostě doma taky člověk moc nepije, tudíž moje spotřeba piva je limitně blížící se nule. A nebýt různých akcí a společenských událostí, byla by rovna nule. Ale co je teda rovno nule a na tom si celkem zakládám, je spotřeba jakéhokoliv jiného alkoholu z nabídky řekněme kořalek (sem tam si dám nějaké to míchané babské pitíčko) a zejména cigaret. Proti tomu, loni jsem zkoušel doma uvařit vlastní pivo, bylo z toho nějakých 15 litrů více či méně pitelného piva, a vypil jsem to všecko sám během týdne