-> vhml 10.11.16 10:50:43: Myslíš na Karkule auto? Taky něco od Nankangu, lidi na tom obecně najezdí i hodně km. Kámoš je teď bude dávat pryč po sedmi letech (ještě starý NS-II se šípem) a bude kupovat opět Nankang, byť už z aktuální nabídky vzorků. Díval jsem se do ceníku Nokianu na ty moje v zimních + na Karkule auto v letních a i s tou slevou pro zam. to za to prostě nedám. Můj zimák by vyšel na 3187,- / kus a to je v poměru X a Y nesmysl. Ona teď jezdí na zimních Nokianech WR G2 a jsem pěkně nasranej, protože jsem za to zaplatil. Brždění OK, zatáčky OK, ale záběr na mokré vozovce bídnej a rychle to na rozjezdu začne prokluzovat, sníh průměr. Táta jezdí na WR D3 a ty jsou OK. Ale na experimentování co za dezén se povede a co ne je to drahá sranda.
Letní mám Continentaly Contisporty 5 a i když z nich nechčiju blahem, tak bohužel ještě dlouho vydrží.
Krom toho beru testy obecně s velkou rezervou, raději se zaměřím na osobní zkušenosti lidí. Nepřijde ti náhodou divný, že značky, které si lidi velmi chválí i pro sportovní jízdu vychází nezřídka jako neuspokojivé, nevyhovující a nebo se do testů vůbec nedostanou? Víš co by to bylo za průser, kdyby se obecně zjistilo, že i pneumatika za poloviční cenu funguje stejně, nebo se minimálně liší o pár procent v podávaném výkonu v porovnání s drahou "značkovou" gumou a nižší cena je dána ne nutně nižší kvalitou pneu, ale lokalitou výroby?
Určitě jsi viděl, na čem vyjíždí třeba Škodovky, Hyundai, KIA apod. Škodovka v tom očividně např. od Francouzů moc jasno nemá, proto třeba vidíš v autosalonu na autech nazuté třeba 4 značky, ale zmíněné už běžně střílí Nexen, Hankook apod. To jen mezi lidmi je zakořeněno z dřívějška, že je něco z Asie a je to automaticky špatné, ale že celej den stráví mezi čínskými spotřebiči a elektronikou, to už nikoho netlačí.