-> MVM 15.11.16 20:58:49: Oslovuj si jak chceš, ale přijít do diskuze, že by jsi chtěl od místních "odborníků" něco poradit? Kde to jsme? Já když chci poradit s tím novým verkem co jsem koupil, tak vždy požádám suriho a Milana 136 a vždy jim poděkuju. A ano jsou to odborníci ač bych tam taky mohl dát ty uvozovky, protože dělaj vlastně jen v lokálním servisu a nejsou to přece velcí kluci od Škodovky z Boule že???
Ne nevztahoval jsem si ty uvozovky na sebe - chtěl jsem znát pouze nicky, které do skupiny "odborníků" patří a jak jsem pochopil, tak všichni z této diskuze. Pak nevím co jsi čekal za odpověď...
Ano, Yokohamu A539 znám, jezdí jí řada kamarádů a mám i přímé srovnání na videu se semislickem v Mostě, ale moje odpověď nebude dostatečně fundovaná, tak si jí nechám pro sebe...
Ne Alenka s Tebou moc nesouhlasil, přečti si ještě jednou tu diskuzi - naopak vyjádřil spíše nesouhlas...
Co se týče průběhu, asi to nemá cenu rozebírat, tohle myslím zná každý kdo k motorům jen trochu přičichnul, opravdu nemá smysl, aby jsi nás tady o tom základu "školil".
-> Petr Urban 16.11.16 00:42:39: Wau, tak už i odborník přes pneumatiky? Na to, že Rapid pořád nejezdí, máš velké zkušenosti koukám...