to známýho zastavili kuli tomu že jel rychle a von na ně to je dobře že ste tady potřebuju vědět jak se dostanu tam a tam..tak mu to polda řek a von díky moc naschledanou a vodjel

to známýho zastavili kuli tomu že jel rychle a von na ně to je dobře že ste tady potřebuju vědět jak se dostanu tam a tam..tak mu to polda řek a von díky moc naschledanou a vodjel

no otec prekročil padesátku o polovinu(
) a vzapeti si uvedomil za tonu majaku e tam byl radar
tak zastavil a jelikož pracuje na letecky zachrance tak na švestky dobry den pani kolegové ja se omlouvam sem si toho vědom- a voni koukli na prukaz co ladně nastavil v penežence a priště si davejte pozor štastnou cestu

a policajt nasraně že ho viděl jak telefonoval a on klidným hlasem že netelefonoval jak mu to dokáže
Policista pořád že ho viděl jak telefonoval a kamarád se ho zeptal jaký že má číslo odznaku tak mu ho nasraně řekl. A pak se ještě zeptal jestli je to všechno a může jet ?
on naštvaně že ať teda jede ale víckrát že ho už nechce vidět

já vždycky přejedu do levýho pruhu pokud sou dva aby to měli složitější

a abych to zkoušel na to mam až moc rád ten řidičák 

prej nedělejte si znás prdel a fotr já si nedělám prdel já to myslim smrtelně vážně
(vodjistili vobušky) poďte knám a jak dyt bych se namočil..dělejte stejně už ste mokrej
ste opilý já ještě nezletilej a policajt se ptá vy ste pil a fotr na mě před nima nic jim neřikej
dělejte podte knám a už to myslim vážně(už měli vodeplý pásky i na pistolích
)a pak to šlo dál jak v americkym filmu fotra si fotili ten se samozřejmě nechtěl dát tak ruce na kapotu prošacovat prej necháme to bejt máte to za tisíc tady mě to podepište...kde to mám podepsat?.tady!kde??ježiš
i tady a nedělejte blbýho..já to nedělám fakt nevim kde?
tady opakuji tady tady doprdele tadyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!*3
* prej já to nepodepíšu...proč ne?at si to mladej zaplatí sám
to ste otec?no a kdo jinej?
no ty vole ten jim dával*3* *3* nakonec teda litr za ničení majetku města
…řikam divej Zuzi…ted nastartuju a rozjedu se…a ta fabka vyrazí za mnou a po chvilce zapne majáky a zastaví mě......no a jak sem to řekl…tak přesně tak to bylo
…kdybych vystoupil zamčel a šel pěšky tak bych s něma vydrbal pěkně…jenže sem musel hodit slečnu domů…takže tak…trapáci 

ty vole to by si je dostal

ale ty keci na olej nechápu 

img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/5009_2009-07-08_
16-59-40_83.jpg ale jo na volej to voni háklivý bejvaj hlavně když viděj jak to ztebe někde ukápne
to na mě taky teče zvás volej a řikám ne to je z nádobky sem tam toho nalil moc..no tak to je jedno jestli chladící kapalina a nebo volej a já řikám ale já vtom chladiči mám jenom vodu tudíž přírodě nezávadný a von--dobře ukecal ste mě

.....říkám motor je klasika...sem to otevřel...samozřejmě že to nepoznali že to je fáčko.....následně mi posvítil na plech pod motorem a říká....co ten olej tam....říkám no někde to pídí trošku(byl tam malý film oleje co se tam časem udělá...nic hrozného)....co chcete po škodovce....a on na mě:No normálně bysme to nechali tak....ale ten olej tam ...to nepude
......takže za 200 ....asi aby se neřeklo
.....a potom dodatek k pokutě...Za ty kola je běžně 1 000,-....takže když to shrnu tak prolisy,příčňák,volant atd jim nevadily.....ale prostě ten olej je špatně.... ....poslední dobou sem víc jak 200 nedostal...asi diky tomu že se s nima zbytečně nehádám....

.....a potom pane řidiči pojdte za nama.....a kde začnem?
....

já dycky když koukam na tvyho rapida tak si řikam že kdybych si ho střík do červený tak to bude zvenku jak nepovedená kopie tvýho rápa
a ten znova stříknutej bok no dejme tomu na fotce to není vidět ale ve skutečnosti to trošku poznat je

-> Nwkt: spíš si předběžně řek peníze který se do toho nevyplatěj strkat

mam otazku
apollká vyzerajú na tom velice velice pekne
jj zatím origo úzký, ale holka se dočká širokých náprav
už se na nich pracuje

holt rapid není rodinný auto,tam se velkej kočár špatně vleze