-> dragon_cb_cz:
Tak Felda jede, takže snad ok - teplotu drží hezky, jen volnoběh se mi zdá trochu neklidnější, a motor trochu hlučnější, než býval, ale to může být nedokonalým seřízením ventilů, nebo těmi rozvody?
Nebo žeby to bylo tím, že jsem jel s vypnutým rádiem?
-> FORM:
Bylo mi ctí Tě poznat - lépe jsi se představit nemohl

Opravdu bouchání, které jsem považoval za vymleté silentbloky ramene, ustalo.

Zatím jsem moc nezkoumal, jestli neteče voda (nějak nebylo kdy), ale louže pod autem nebyla a v expanzce voda zatím je. Mám dojem, že se asi nějak hnul výfuk - má to prdlavější zvuk u koncového dílu, takže až budu měnit výfuk, tak asi rovnou celý. Takže ještě jednou děkuji

Jinak při úklidu mi spadl na nárt hever (když jsem jej zvedl, vyvlékla se plastová rukojeť), takže dnes jsem poněkud belhal, ale to je spíše do jiného tématu
Na vysvětlenou pro ostatní - Dělali jsme u nás s Dragonem_cb_cz - každý na svém voze (dragon na 120GLS měnil rozvody, já u Feldy těsnění pod hlavou). Když jsem nasadil a dotáhl hlavu, přijel se na nás podívat Form - pro mne nová tvář. Dragon říkal, že má Funa, tak jsem se jej zeptal na názor na silentblok vodní pumpy u mé Feldy - no, a místo odpovědi se chopil nářadí a názorně mi předvedl, že je silentbok v háji, náhodou jsem měl novej skladem a tak názorně předvedl, jak se takovej silent mění...

Je to tak akční člověk, že kdybychom jej od auta neodehnali, vyměnil by mi i rozvody, výfuk, ...

Ale některé servisní úkony na Feldě mne opět utvrdily v mém názoru, že motor patří dozadu a podélně