-> haso: To bohužel nemám,přední měl ulámané úchyty a na autě držel různě přichycený stahovacíma páskama,takže jsem ho s auta co šlo na zvrakování ani nesundaval.

-> castrol: Ano od vnitřního osvětlení.

Já tady dělal trochu okolo aut,přebíral jsem ND na saxo a balil je do krabic,(dohromady jich je asi 14)rozebíral jsem jednu sedačku,protože jsem chtěl vyměnit sedák u řidiče,no na konec jsem zjistil,že je jiný,takže musím sehnat ten správný.
A dnes,když bylo tak pěkně,před barákem na severní straně ve stínu asi jenom -3°;jsem si vysál moje auto,zítra ho asi i umeju.
Jinak když jsem skončil s vysáváním,tak čumím na střechu auta co to tam je za kolečka?po chvilce mi to teda cvaklo.

ešte dorobiť kolieska a nejaký slušivý kriklavý náter .... 

Na jaře chci koupit ještě 603kiu, už je domluvená, pak se teprv poseru. Snad to půjde rychleji než internet explorer.

E: nebyla to sobota, ale neděle

Kdy myslíš,že jsem to udělal?Pět minut po dvanácté,v pondělí jsem si dovezl domů disky s lakovny,v úterý nahodil pneu a ve středu hodil na auto,už bylo na čase.
Ale nešel jsem s davem,už jsem nechtěl černé disky na černém autě. :mrgreen: Vybral jsem odstín RAL 7016 - antracitová šedá.